Kávé allergia? Hallott róla valaki?
Figyelt kérdés
Kb 3 éve szoktattak rá a kávéra, és nem is vettem észre evvel párhuzamosan, egy hülye bőrelváltozást.
Hajlatokban iszonyat módon viszket, vörösödik, hámlik, stb.
Sajnos nem vagyok egy orvoshoz járó típus, de aggasztott a dolog.
Kb 2 hete leszoktattam magam a kávéról más mellékhatások miatt, és evvel egy időben megszűnt a bőrprobléma is. Kb mintha sosem lett volna, még nyoma sincs.
Sajnálom a dolgot, mert nagyon jó kis doppingszer volt nekem a kávé.
2018. febr. 10. 03:57
1/2 anonim válasza:
Igen, sokaknak okoz allergiás tüneteket. A másik gond vele, hogy bár csak időlegesen, de blokkolja az immunrendszert. Ha esetleg a keserű íz hiányzik, javaslom a cikóriát, ami rengeteg jótékony tulajdonsággal bír.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Blokkolja az immunrendszert?
Erről nem is hallottam.
Megpróbálom azt a cikória kávét, most csak sima capuccínón élek, de lehet, ebben is cikória van, nincs ráírva miből, biztos nem a legdrágább akkor.
2018. febr. 12. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!