Mi okozza a pattanásszerű kiütéseket?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik.
Allergia bírja okozni ezeket a kiütéseket?
Már régóta küzdök velük, de folyton előjönnek.
Nem táplálkozom egészségtelenül, sok folyadékot fogyasztok, mégis itt vannak.
2017. dec. 16. 19:29
1/7 anonim válasza:
Bőr alatti fájó, piros dudorrol van szó? Annak a neve furunkulus?
Youtube: furunkulus GNM
2/7 anonim válasza:
Nekem tejmentes étrendtől múlt el.
3/7 anonim válasza:
Jo esetben alapos orvosi vizsgálat eredményezheti kérdésedre a választ. Semmi támpontot (nemed, korod, eddigi betegségeid, gyogyszereid, tisztálkodási szokásaid, .....stb.)nem adtál meg. Tényleg igy vársz értékelhetö választ?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Utánanéztem, hogy mi az a furunkulus, de sajnos nem azom van :( . Testszerte előfordulnak, főként a mellkasomon és a hasamon. Viszketni is szoktak néha, intenzíven.
2017. dec. 16. 19:40
5/7 A kérdező kommentje:
21 L, rendszeresen tisztálkodom,a higiéniára ügyelek, helyesen táplálkozom ( sok gyümölcs, zöldség, sok folyadék ) , a tejet és a cukrozott dolgokat kerülöm. Eddig szedtem rá cinket .
2017. dec. 16. 19:45
7/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül 10 éve...
2017. dec. 17. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!