Aerius gyógyszer hatásos?
Mert,akkor feliratok a dokival... Parlagfű allergia,legalábbis Augusztustól kezdődik és kitart szeptember végéig kb. Attól függ...
Már mindent kipróbáltam,egyik sem ér semmit.Talán az Xyzal,azzal egész tűrhető az allergiám fogjuk rá,kivéve amikor úgy viszket a szájpadlásom,hogy megörülök,már kellemetlen érzés.. Ezen nem segít ez a Xyzal sajnos!
Éjjel erre kellek fel,nagyon nem jó,kipihent sem vagyok ez miatt napok óta...
Megéri kipróbálni ezt az Aerius gyógyszert?
Azóta írattam dokival Aeriust és nem panaszkodom.Sokall jobban vagyok,mint nélküle! Néha elindul az orrfolyás,kifújom majd elmúlik,de nem sűrűn van és a tüsszögés is jó ha napi 1x van.Ma pl egyszer sem volt.
Szájpadlás viszketést is csökkentette,főleg ezért akartam kipróbálni,mert az Xyzal ebbe nem igen segített ennyire se.Többi tüneteimet az is elég szépen mérsékeli/mérsékelte.
Orrspray-t ritkán használók és szemcseppet is,akkor is Allergodil termékeket,azok valamennyire beváltak a többi kipróbáltak között:)
Gyógyszer nélkül elviselhetetlen nekem is az allergiám,nagyon,de nagyon szenvedős........
Én gyerekkorom óta Aeriust szedek, nekem is elég jól lenyomja a tüneteim :) A 3. válaszoló nem tudom, hogy meddig várt a szedés után, de nekem annak idején azt mondta az orvosom, hogy nem egyből hat, idő kell neki, és már a szezon előtt 1 hónappal érdemes elkezdeni. Nyilván közben is jó, csak nem alakul ki a védettség egyből. Persze, ha nem nem, csak gondoltam mondom, hogy ha nem így szedted, és nincs jobb, hátha egy próbát újra egyszer megér :)
És szerintem a többi gyógyszer is hasonlóan lehet. Nekem a Zyrtec-D nagyon hamar hat (sokakat álmosít) meg az Avamys is, ha durvák a tüneteim, azokat szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!