Parlagfű allergiára hatásos gyógyszer?
Folyik az orrom meg el van dugulva.
Régebben használtam Claritint meg Allegrát, de én ezektől köhögtem. Valami másmilyen gyógyszert tudtok ajánlani, ami nektek bevált?
Köszönöm!
A leghatásosabb - a jelenlegi állás szerint - a KAPATOX.
.
Az, hogy másnak mi vált be és mi nem, nem biztos, hogy nálad ugyanúgy történne.
Én a gyógyszerésszel beszélném meg a dolgot.
Még annyit (az előbb sajnos lemaradt), hogy az orrspré rendszeres használata nem tesz jót az orrnyálkahártyának.
Javaslom továbbra is a patikusnál érdeklődést.
A patikus a legdrágább szert fogja ajánlani, pontosan attól a cégtől, amelyik gyógyszerügynökkel éppen kapcsolatban van. (foglalkoztam patika teszteléssel, tudom mit beszélek)
A körzeti orvos pedig elküld allergológiára, ahol megállapítják az allergiát és felírják ugynazt a drága semmire se jó szert. Nekem volt, hogy az orvos felírta egy gyógyszerből hogy egy tabletta helyett kettőt vegyek be este, majdnem meghaltam, mert elkezdtem tőle fulladni, dagadt tőle a torkom, mindenem. Sajnos a parlagfűallergia nagyon egyértelmű tünet, de az orvosok is csak kísérletezni tudnak.
Menj elfül-, orr- gégészetre
Majd ott ajánlanak valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!