Van olyan gyógyszer ami hatásos allergiára?
A hétvégén már én is kifeküdve hapciztam. :)
Ismerősöm már nem bírta nézni, és adott Prevalin allergia orrcseppet, hogy neki ez vált be. Nem gyógyszer alapú, csak képez vagy védőréteget az orrban, így az allergén cuccok nem irritálnak. És mivel nem gyógyszeres, így bármennyit lehet belőle használni, de 1-2 fújás 6 órára elég. 3 napja használom, és eddig nagyon bejött.
A szememre meg Taleum szemcseppet vettem, ez viszont már régóta megvan. A többi nem vényköteles szemcsepp csak szempirosságra jó, másra nem, ez viszont megszünteti a viszketést is.
Hát elég drága, olyan 2-3 ezer forint körül van, viszont nekem nagyon bejött.
Ha neked nem jön be, akkor bocsi, de szerintem mivel nem gyógyszeres, így mindenkinél hatnia kell.
Az allergia és asztma okait nem ismerjük, csupán az állatkísérletekre alapozhatunk. Tüneti kezelésként hörgőtágítók és antihisztaminok állnak rendelkezésre. Csupán feltérképezni sikerült a helyes és a hibás folyamatokat.
(Ezt egy cikkemben kifejtettem kicsivel hosszabban, de az baromi száraz szöveg, tele szakszavakkal.)
Röviden: az immunrendszert kell felerősíteni, hogy az megfelelően tudjon reagálni a testidegen anyagokra.
Eredményes módszernek tűnik a táplálkozás megváltoztatása. Több nyers, párolt, fermentált zöldség és gyümölcs, telítetlen zsírsavat tartalmazó zsírok fogyasztása, illetve a finomított cukrok-, és szénhidrát-bevitel csökkentése, telített zsírsavakat tartalmazó zsiradékok mellőzése. (Ez utóbbira is szüksége vcan as zervezetnek, de a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása mellett így is a kelleténél többet eszünk meg, mint kellene.)
Tehát gyógyszer nincs.
"A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen." - Hippokratesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!