Most kaptam meg életem legelső szemüvegét, már most utálom 3dioptriás a szemem közel látó vagyok, az az igazság hogy most utálom a szemüvegem van rá valami módszer hogy megjavulhasson a szemem és ne kelljen szemüveget viselnem?
Figyelt kérdés
#gyógyulás #Szemüveg látás
2017. jún. 7. 18:30
2/10 anonim válasza:
Kontaktlencsére kellene majd váltanod,azért az kényelmesebb viselet.
3/10 Varga Péte4 válasza:
Fel a fejjel! Meg fogod szokni.
4/10 gnoomage válasza:
Ez miért az allergiákhoz tartozik?xD
3 dioptriát szinte kizárt. Max egy felet javulhat ha kíméled stb, de biztos hogy szemüveges vagy kontaktlencsés leszel. Vagy ha van feles pár százezred és már beállt a szemed megműtetheted.
5/10 anonim válasza:
Lézeres szemműtét. Nekem is volt és kva jó.
6/10 anonim válasza:
Javítható, persze nem úgy, hogy szedsz egy tablettát és kész, hanem tenni kell érte:
http://www.youtube.com/watch?v=uuKB7yZrzTo
A módszer működik. (Pár millió ember "anekdotikus" beszámolói alapján.)
7/10 anonim válasza:
nagyon ritka h valakinek javuljon a szeme. én konkrétan 1 ilyen embert ismerek. én se szeretem a szemüveget, ezért kontaktlencsét hordok és majd szeretném megműttetni.
8/10 anonim válasza:
Bocs, a link, amit beírtam, már nem él. Itt van egy másolat:
9/10 anonim válasza:
Léteznek azt hiszem, ilyen lézeres akupunktúrás cuccosok. Az egyik ismerősömnek nagyon sokat segített. Érdemes lenne utána nézned.
10/10 anonim válasza:
Ez egy reklámmal és termékvásárlással egybekötött "oktató" előadás..
Lehet itthon rendelni ilyen termékeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!