Önök szerint van-e igazság abban, hogy horribilis összegekre bírságolnak egyes pollen-növényeket nem kiírtó gazdákat?
On szerint van-e igazsag abban, hogy a gyilkosokat bortonbe zarjak? Tudtommal tobb orvos is gyilkos, akik naponta eleteket mentenek meg.
Jo novenyeknel merlegelni kell a pozitiv/negativ hatasait, de en nem tudok arrol hogy gyogyitana, illetve barki is tudatosan termesztene pl. parlagfuvet.
Szerintem, a birtokod szélét, a megyét kell tisztán tartani!
Amit a földeden termelsz ahhoz senkinek semmi köze! Ehhez kéne ragaszkodni minden magyar gazdának! A parlagfű koránt sem olyan veszélyes, mint ahogyan azt a túliskolázottak fennkapott baromságaiból fakadhat!
"Amit a földeden termelsz ahhoz senkinek semmi köze!"
Légyszíves próbálkozz meg marihuána, kokacserje, esetleg egyéb hallucinogén szer termesztésével. A hatóságnak pedig szóról szóra nyomd le ugyan ezt a dumát mikor hátrabilincselt kézzel segítenek be a villogós kocsiba! Sok szerencsét.
A mákgubó az köztudottan ópiumos nővény! Még sem szólhat a hatóság, ha mákkal vetem be a kertem! Csak hát a sok túliskolázott barom máshogy értelmezi a törvényeket!
Mert néhány diplomás ebből akar síelni menni, ezért forgatják ki a törvényeket a saját hasznuk javára!
Mondom, Ha a portám környékét rendben tartom, az önkormányzatnak semmi köze hogy a földemen mit termelek!
Próbálnátok ezeket Amerikában így előadni, néhány ólommal lennétek nehezebbek! Csak a magyar paraszt nem tud jogaiért kiállni, mert mindenkit adósságba hajszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!