Van egy sokat vitatott videó, mi lehet az igazság? Bővebben lent.
[link] Erről van szó.
Elvileg így képzi őket: https://www.youtube.com/watch?v=Z12atwxAYWo
Sokak szerint viszont elektromos nyakörvvel.
Fej és farok lent, ezek a kutyák nem boldogok, tök mindegy hogyan képzi őket, nekem nem tetszik.
Ez már annál inkább:
Az, hogy a kutyák egyszerre fekszenek le és még helyben is tudnak maradni, az nem nagy kunszt, az enyémek automatikusan így csinálják.
A videón a kutyák eléggé ingerszegény környezetben sétálnak. Mármint, ezt az én kutyáim ezt szintén tudják - amíg egy macska át nem rohan keresztbe. Mondjuk nekem csak 2 kutyám van, de ha a rangsorban feljebb állót beállítom magam mögé, akkor a másik már alapból mögöttem megy (én is bökdösök egyébként). Szóval, ha a videón láttam volna felröppenő madarakat, macskát, és szembejövő másik kutyát is, akkor már valóban úgy gondolnám, hogy ez igen. De így már nem is izgi, hogy mivel taníthatta ezt.
A videón egyébként nem látszik, hogy van-e a kutyákon elektromos nyakörv, vagy hogy a srác tart-e a kezében távirányítót. Innentől kezdve bármi lehet, bár mindenképp találgatásokra ad okot az, hogy miért vett fel olyan pulcsit, amiben nem látszik a keze, és miért csak hátulról veszik a kutyákat.
2-es! Akkor minek írtál?
3-as: ez nekem is jobban tetszik :)
Ebben a videóban találkoznak más kutyával, pl 4:33-nál.
https://www.youtube.com/watch?v=tXW5bZ3ulZw&list=UUdjzqx82AG..
Ebben a videóban, amit utoljára linkeltél, 5:24-nél: nah ezt tényleg elismerem (és nem, ilyet nem tudunk xD). :) Mondjuk arra kíváncsi lennék, milyen hangokat adtak ki magukból a kutyák, morogtak-e pl.
Szerintem egyébként nincs ezeknek a kutyáknak semmi bajuk.
Én el tudom képzelni, hogy egy megfelelő ember elektromos nyakörv nélkül is képes ezeket elérni. Biztos nagyon sokat foglalkozik velük, és erre gyúr már kicsi koruk óta.
a srác amerikai tenyésztő. nézzétek meg a youtube profilját
főleg mivel az elektromos nyakörvet nem arra használják, hogy megtanítsák a kutyát láb mellett sétálni... Így ezeknek a hozzászólásoknak külön gratulálok.
Ügyes a srác, rettentő sok időt ölhetett ebbe, amit itt sokan semmibe vesznek.
9: Elektromossal is meg tudja tanítani egy kutyának. Nem láttam még ilyet, de el tudom képzelni, hogy közelebb is ugrik a gazdához, mert nem érti, hogy mi csípi meg, ha arrébb megy tőle.
De belegondolva ez macerás. Egyszerűbb, amit a pórázzal csinál és érthetőbb is a kutyának.
Kutyasuliban volt téma a videó és sokan húzták a szájukat, hogy biztos elektromossal érte el a srác. Tényleg sok időt és energiát fektethetett ebbe bele, de a 3-as válaszoló által linkelt videóban felszabadultabbak a kutyák. Viszont az erdei sétás videója megint más ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!