Van egy sokat vitatott videó, mi lehet az igazság? Bővebben lent.
[link] Erről van szó.
Elvileg így képzi őket: https://www.youtube.com/watch?v=Z12atwxAYWo
Sokak szerint viszont elektromos nyakörvvel.
Amúgy ja, mi is kb. így sétálunk, amíg elengedős helyre nem érünk, csak nem ilyen katonásan, váltogathatják az oldalakat, meg megállhatnak pisilni. Nem kellett hozzá erőszak, egyszerűen megálltak és visszaküldtem, amelyik előrébb ment.
De mondom, valahogy nekem nem jó érzés ezt a kupac kutyát nézni, a középsőt szerintem baromira zavarja, hogy el van oda nyomva, folyton kinézne, de nem szabad, meg hát a többin sem a felszabadult sétálgatás látszik, nagyon kell koncentrálniuk, hogy így szabályosan kupacolódjanak. A bal szélsőnek a lába se százas, de a többi sem tűnik olyan kicsattanó egészségűnek, és a csávó amúgy tenyésztő is, gondolom sajátok a kutyák, szóval fura. A weboldalán meg kb. rendelni lehet a kölyköket, kicsit fura.
Hogy jön az adott feladatra való jobb alkalmassághoz a 8 évesen hátsó két lábra lebénuló szaporítványok tömegei által okozott harapások száma?
Nah mindegy, igazából erre már biztos nem kíváncsi senki. Csak nem értem, hogy egyáltalán, hogy jött ide be a "könnyű-nehéz kutya" fogalma, holott én a foxis utalásommal karakterekre és feladatra való alkalmasságra utaltam (hisz a nj-t az Isten is az emberrel való szoros együttműködésre teremtette, nem véletlenül univerzális munkakutya).
A statisztikáról meg annyit, hogy a világ legismertebb és legnépszerűbb fajtájának nem nehéz bármilyen statisztikát vezetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!