Van egy sokat vitatott videó, mi lehet az igazság? Bővebben lent.
[link] Erről van szó.
Elvileg így képzi őket: https://www.youtube.com/watch?v=Z12atwxAYWo
Sokak szerint viszont elektromos nyakörvvel.
3. válaszoló vagyok.
A járásából is látszik, hogy élvezi a sétát, többnyire csóvál és érdeklődik.
Olvastam ennek a tenyésztőnek a fb oldalát és ott írja, hogy a kutyái nem olyan temperamentumosak, lehet őket kedvencnek is vinni. Valahogy így fogalmazott.
Tényleg könnyebb egy olyan kutyát képezni, amelyet együttműködésre szelektáltak. A juhászkutyák ilyenek. Ez nem a fajtát minősíti le, bármelyiket el lehet rontani. De aki odafigyel és következetesen foglalkozik vele, annak "könnyebb", mintha mondjuk egy kopó lenne. Szerintem így értették azok a válaszolók, akik könnyűnek nevezték a németjuhászt. A munkavonalas nagyon szépen dolgozik - jó kezekben. Átlag családi kutyás beállítottságú embernek meg sok egy olyan kutya.
Nekem nem begyere...ha ez tréning vidi, nem így kéne csinálni a fektetést pl...
Ha már tudja de nem csinálja, persze megbököm...
Na ez, már szimpi!!!
A 23-as vidi a régi városomat juttatja eszembe, ahol nem hemzsegtek ezek a tetű lószarcsőszök, és vihettem nyugodtan a belvárosban a 3 ebet póráz nélkül. Amúgy nekem az kevésbé szimpi, nem szeretem, ha valamelyik kutyám lemarad/ hugyozik séta közben, mert fennáll a veszélye, hogy pl egy zebra előtt marad le, gyorsan utánam szalad, aztán elcsapja egy autó. Vagy bármi egyéb. De ügyes a csaj nagyon. Én ezért nem engedem pisilni/ kakilni őket, azt előtte elintézik, vagy ha látom, hogy valamelyiknek kell, megállunk. A staffim úgyis az összes létező fát lehugyozná:D
Amúgy nekem ez a vidi a legszimpatikusabb, na ettől ámulok: http://www.youtube.com/watch?v=qFP28ANXLLA
26-os ez tényleg nagyon jó! :)
Én is rátromfolok már egy videoval. Majdnem mindennap megnézem annyira jó hangulata van és mikor valaki azt mondja, hogy a huskyk milyen önállóak, meg milyen nehéz velük, meg a huskyk...ez a video jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!