Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Van valaki közöttetek, aki...

Van valaki közöttetek, aki kolinerg urticariaval (fizikális csalánkiütés) küzd, vagy aki már kigyógyult belőle?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Jelen:/ Sajnos nem gyógyultam ki, nem is fogok soha véglegesen a doki szerint.
2016. dec. 14. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így sejtettem....hogy nem lehet kigyógyulni...habár nekem azt mondták 2-3 év,de már 25 éve bennem vagyok...
2016. dec. 29. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták, hogy hullámzó lehet, akár el is tűnhet teljesen egy időre, de jelenleg nem úgy tűnik hogy enyhül vagy eltűnik, sőt. Mondjuk az antihisztamin meg az alacsony hisztamin tartalmú diéta segít némileg.
2016. dec. 29. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy hónapig kellett a hisztaminmentes diétát alkalmaznom,de semmit nem használt,így már rendesen étkezem.Szedek Ataraxot és Cetirizint. Ez a tél nagyon rossz,eddig nem volt ennyire vészes.Sportolnom egyelőre nem lehet.Vigyáznom kell a megeröltető gyaloglással és biciklizéssel is.De van,hogy egy felmosás,hajszárítás is előhozza a kiütéseket,vagy stressz.Meg kellett tanulnom ezzel együtt élni,de most valamiért nagyon eldurvult a helyzet.Remélem, a tavasz már jobb lesz!
2016. dec. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!