Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Több mint 1 éve csalánkiütések...

Mzz591 kérdése:

Több mint 1 éve csalánkiütések jönnek ki rajtam viszketés hatására. Voltam már vérvételen, prick teszten, biorezonenciás vizsgálaton (vegateszt), gockutatáson, gasztoenterologián. Valakinak van ötlete mitől jöhet ez ki rajtam?

Figyelt kérdés

Diétáztam (lugosítottam) is 3hétdig. De semmi eredmény. Pár napja voltam epicutan teszt-en de annak sincs semmi eredménye.

Így néz ki:

[link]

[link]

Minden nap kijön , mindig máskor más helyen és pár perc múlva el is múlik, leggyakrabban este jön ki de van amikor kora reggel vagy akár napközbe. És mindig más mennyiségben.

#allergia #csalánkiütés #viszketés hatására!
2016. márc. 25. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Rajtam is szoktak lenni ilyen fél hurkák, mint az első képen. Nekem valamelyik fű okozta, kaszáláskor. Korábban a kukorica levele ahol megkarcolta a bőröm az szokott így felhurkásodni. A karcolások olyan enyhék, hogy nem is éreztem, csak miután végeztünk a munkával, úgy jelentkeztek ezek a hurkák.

Ha mezőgazdasági munkát nem csinálsz, akkor valami parfűm, mosópor, tisztálkodószer lehet a bűnös. Pl. a törölköző is hagyhat apró karcokat, amibe belekerül az épp használt tusfürdő.

De neked is elmondom, hogy ezek a tünetek a szervezet jelzései arra vonatkozóan, hogy a szervezetben valami nem kóser. Nincs elegendő oxigén a szervezetben, amitől az immunrendszer így válaszol a külső behatásokra.

2016. márc. 26. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem dolgozom mezőgazdasági területen, de tegnap például mikor betüzeltem megkarcolta kezemet a fa és egyből felduzatt a helyén :S később pedig megnéztem azt hogy csak simán megvakartam az alkarm kicsit erősen és akkor is felduzatt :S szóval már nem tudok mihez viszonyítani hogy egyáltalán mitől lehet :(((
2016. márc. 26. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Bár a vérvételi papíron a vörös és fehér vérsejtek rendben vannak.
2016. márc. 26. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A bőr elég mélyen magába szívja a különböző vegyszereket, amiket a tisztálkodáshoz használsz. Nos ezek, ha a bőrfelületet egy pici, nem mély sérülés éri, még mélyebben kerülnek, amit a szervezet védekező mechanizmusa, a nyirokkal igyekszik kitakarítani. Azt mindenki tudja, hogy a daganatokat a nyirok gyűlemek okozzák.
2016. márc. 26. 15:19
 5/5 anonim válasza:
100%
Szia! Nem tudom, hogy azóta sikerült-e valamit kiderítened, hogy mitől jöhetnek ki a kiütéseid, de azért leírom a válaszom, hátha neked vagy vki másnak segít majd. :) Én is csalánkiütésektől szenvedtem, voltam vérvizsgálatokon, góckutatáson, allergológusnál, de semmi se hozott eredményt. Antihisztamint szedtem, de az csak enyhített a tüneteken. Utánaolvastam egy kicsit a témának és találtam egy cikket ami szerint attól is kijöhet a kiütés, ha a szervezetünkben lévő enzimek (amik lebontanák a hisztamint) nem működnek rendesen. Ezeknek a működését lehet fokozni B6 vitaminnal. Mióta napi 2x2 Magne B6-t szedek eltűntek a kiütéseim. Gondoltam leírom, egy próbát megérhet :)
2016. máj. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!