Már 1 éve csalánkiütések jönnek ki rajtam, viszketés hatására. Legtöbbször este de van amikor a nap bármely részén. Szerintetek ez mitől lehet?
PL: ma reggel az alkarommoly így nézett ki mikor megvakartam:
Elvileg nem élelmiszer okozza, mert diétáztam is meg vérvételen is volt...stb. Már a tusdürdőmet is lecseréltem de semmi változás, van esetleg valami ötlete valakinek ? mert az orvosok se tudnák semmit :(
Cserélj MINDENT hipoallergénre.
A mosószert és az öblítőt is.
Nekem az öblítő okozott ilyet, főleg a hajlatokban.
"Elvileg nem élelmiszer okozza, mert diétáztam is meg vérvételen is volt"
A fiamnak tej és szójaallergiája van, allergiavizsgálat nem mutatta ki, de neki is ilyen hólyagos csalánkiütései voltak. Sajnos a szója nagyon sok mindenben benne van: kenyérben szójaliszt, kifliben szójaolaj, müzliszeletben, csokiban szójalecitin, hogy a felvágottakról ne is beszéljünk...
Próbálj meg egy hétig csak zöldséget, gyümölcsöt, húst (nem felvágottat, párizsit, stb) enni és akkor kiderül, hogy ez okozza-e a problémát?
De ha élelmiszernaplót vezetsz, az még jobb (felírod, mikor mit ettél, s akkor láthatod, a kiütés összefüggésben van-e valamivel?
Persze ez csak tipp, nem biztos, hogy Neked is az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!