Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Gasztroenterológiai vizsgálat...

Gasztroenterológiai vizsgálat előtt diéta?

Figyelt kérdés
Voltam háziorvosnál, aki beutalt gasztrohoz. Azonban előírt glutén-és laktózmentes diétát is. Így a diéta mellett is ki tudja mutatni a vizsgálat, ha bármelyikre érzékeny vagyok?

2016. nov. 21. 19:15
 1/2 bellobig ***** válasza:
Én is elkezdtem már a vizsgálat előtt a diétát, de ezt egyébként nem javasolják, mert befolyásolhatja az eredményt. Úgy gondoltam, ha így is kimutatja, akkor még biztosabb. Így is történt. A diétának nagyon sok idő kell, amíg helyreteszi a szervezetet. Viszont a helyedben, talán mégis inkább az eredmények után kezdenék diétázni.
2016. nov. 22. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom hogy már nem sok jelentősége van annak amit mondok, de nem befolyásolja az eredményt (hidrogén kilégzési tesztnél nekem olyan volt). Én szinte teljes diétát tartottam előtte és így is elég magas érteteket mutatott a kütyü. :/ szóval általában nem befolyásolja
2018. ápr. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!