Pcos vagy Ir, vagy más?
Sziasztok! Mindenkitől bocsi, hosszú lesz.
2-3 éve lefogytam 100 kilóról 70-75-re(nem egészségesen sajnos...:( ). Tudtam tartani egész sok ideig, aztán egy marha stresszes idő szakom következett és a súlyom felszökött 86 kilóra, kb. 3 hónap alatt... Mostanában vettem észre hogy ha nem eszem 2-3 óráig akkor nagyon szédülök és feszültebb vagyok a kelleténél. A munkában hamar álmos leszek, pedig nem egy nehéz a munkám. De ami a legrosszabb világ életemben több szőr volt rajtam a kelleténél. :( 24 éves vagyok, lassan 1-2 éven belül babát szeretnénk. Ma elmentem kezdésnek a háziorvoshoz, aki szerint inzulin rezisztencia lehet.. Elküldött vérvételre és vizelet vizsgálatra. Volt valaki hasonló helyzetben esetleg?
Megnagyobbodott petefészek, cisztákkal?
Egy sima vérvételből a világon semmi nem fog kiderülni.
Endokrinológiai és nőgyógyászati szakrendelést kell felkeresni. Ha a két csoport tünetei stimmelnek, akkor lehet biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!