Van itt olyan esetleg, akinek hormonproblémékban, PCOS-ben, segítettek a homeopátiás gólyócskák?
Köszi,hogy írtál!
Hát igen...az az igazság,hogy én is nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Nem is próbáltam még őket,csak tegnap jártam egy homeopata orvosnál. Tudhattam volna,hogy ilyesmiket fog ajánlani,de a honlapján az volt,hogy elsősorban táplálkozással-életmódváltással segít a betegein. Ehhez képes,felírt egy csomó ilyet...
Elég neves a szakmában és azt mondta,ez segíteni szokott a betegein,(mi mást mondott volna)de persze nem egyből.
végül is igazat írt a doki a honlapon, mert más nem segít szegényeken, az ő általa felírt "bogyók" biztosan nem...
mindig furcsának találom, ha egy orvos homeozik, és őszintén remélem, hogy csak a pénz miatt, nem pedig felesleges volt a 6 év a suliban...
Az, hogy a homeopátiás szereknek csak placebó hatása van, az nem szkepticizmus, hanem tény. Nincs benne hatóanyag, így hatni sem hat.
A fitoterápia más téma, ott azért vannak hasznos dolgok, de a homeopátia egy nagy humbug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!