Egy vizsgálat során kiderült, hogy nagyon kevés fehérjét fogyasztok, ezért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Hetente 4-szer edzek 1 órát, aerobic,spinning,pilates,futás felváltva, mégsem látom az eredményét, lehet,hogy ezért?
Egészségesen étkezem. 181 cm vagyok és 77 kg. 10 kg-ot szeretnék lefogyni.
Előre is köszönöm a válaszokat! 24/L
2014. máj. 27. 11:15
1/5 Andizsuzsi válasza:
Hogy a pikliben étkezel egészségesen, ha kevés fehérjét eszel?
2/5 anonim válasza:
Ez az "egészségesen étkezem" már csak egy klisé, boldog-boldogtalan kijelenti általában a leghalványabb táplálkozási ismeretek nélkül. Kb annyit tesz sokaknál, hogy "próbálok nem a mekdönciben élni".
3/5 anonim válasza:
Regisztráld magad a KalóriaBázis.hu-ra. A személyes adataid bevitele után (jelöld meg ahol kéri: súlytartás) kiadja a napi szükséges kcal-bevitel mennyiségét. A főoldalon pedig kirészletezi, hogy azon belül: ch, fehérje, zsír összetevők napi szükséglet. Amikor este a nap során elfogyasztott kaja mennyiségét felvésed, majd látod, hogy fehérjéből hogyan is teljesítettél. Érdemes azért ezt egy bizonyos ideig vezetned, akkor majd látnád, hogy valóban mennyire egészséges az étkezésed!!!!
4/5 anonim válasza:
Hülyeség hogy kevés fehérjefogyasztás miatt nem fogysz. Mármit, még ha tényleg kevés lenne, akkor is tudnál fogyni.
Inkább a többi makrotápanyagot gondold át, nem sok-e a szénhidrát, tejtermékekkel nincs-e gond, hormonrendszered rendben van-e.
5/5 anonim válasza:
A mozgás mindig életem része volt, még ha nem is ilyen mértékben, de én akkor kezdtem fogyni (és megtartani a súlyom), amikor felhagytam a lisztek, pékáruk, tészták fogyasztásával és helyette sok zöldséget ettem, persze ehhez (hogy ne legyek állandóan éhes) növeltem a fehérje bevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!