Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az egész testem teli lesz...

Az egész testem teli lesz csalánkiütésekkel, és nagyon viszket. Van rá gyógymód?

Figyelt kérdés

Szóval az egész testem teli lesz kiütésekkel ( csalánkiütés a neve ) és nagyon viszket.

2-3szor fordult elő velem, de sajnos nem tudtam hogy mi hozta ki ezt belőlem.

Most már tudom és ilyenkor azt szokták mondani hogy akkor ne csináld azt ne tegyél olyat ami ezt kihozza belőled, de sajnos ettől a dologtól ami ezt kihozza belőlem nem nagyon akarok megválni.

Régen is csináltam olyat amit most, csak akkor nem jöttek ki rajtam a kiütések.

Inkább a kérésem az lenne hogy van-e gyógymód kimondottan erre az allergiára. Tehát hogy többet ne legyek csalánkiütéses ettől a dologtól sem más dologtól.

2016. nov. 13. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Bakker írd már oda hogy mi okozza, mert így csak találgatunk. Valami amit megeszel, valami ami a bőrödhöz ér?
2016. nov. 13. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Ha valamire érzékeny lettél,akkor az is maradsz és ha megint találkozni fogsz azzal az anyaggal,akkor ki fog jönni a kiütés. Nem tudom mi lehet ez és miért ragaszkodsz hozzá,de tudd azt,hogy akár életveszélyes is lehet a csalánkiütés,ha nem csak a bőrödön,hanem a szádban,torkodban is jelentkezni fog. És ez bármikor megeshet. Talán jobb lenne,ha nem ragaszkodnál annyira hozzá!
2016. nov. 13. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Le kéne írnod,hogy mitől jön elő...
2016. nov. 13. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Fűre tippelek. Miután elszívtam, és ki is megy belőlem másnap kiütés. De van mikor nem jön kiütés, van mikor nagyon picit az leszek, van mikor az egész testem. Lehet a fűtől függ hogy milyet szívok? Vagy nem tudom...
2016. nov. 13. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Mármint hogy milyen fajtát szívok. Természetesen nem az ilyen BIO szarokra gondolok hanem a rendesre.
2016. nov. 13. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mindig jön ki,akkor valószínűleg időnként hozzá van keverve olyan anyag,amire érzékeny vagy. Megelőzni a kiütést csak úgy tudod,ha azt az nem használod. És amit a gégeödémáról írtam,igaz.
2016. nov. 13. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat.
2016. nov. 14. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!