Akinek ekcémája (azon belül diszhidrotikus ekcémája) van tud valami alternatív, otthoni kezelést/ gyógymódot?
Ha arra lusta vagy, hogy egyszer elmenj a háziorvosodhoz aki felírja receptre azt amit egyszer a bőrgyógyászaton kiadtak papírt, hogy mi kell.... akkor magadra vess.
Nekem felírták egyszer bőrgyógyászaton, hogy mi kell, aztán a következő években már csak a papírt vittem a háziorvoshoz aki kiirta a receptköteles krémeket. Egyszer elmész a háziorvoshoz aki kiirja aztán a gyógyszertárba ahol feliratod majd ha elkészül elmész érte. Ha ennyire se vagy képes akkor vess magadra.
#12 , leírtam szerintem. Nem írja fel. Csak ha megint elmegyek ezért bőrgyógyászatra. Lehet neked van arra időd , hogy órákig szaladgálj meg sorban állj havonta (igen, eddig mindig új papírt kért. De mindennel kb ezt csinálja és így jár el.) , akkor jó neked , hogy így ráérsz. Irigyellek.
Azt már nem irigylem, hogy a szövegértésed kb. egy 0, és ezért beoltassz.
Többieknek pedig köszi a tanácsokat.
Tartsd szárazon a lábad, ha beizzad inkább cserélj zoknit!
Nekem aloe vera segített, vegyél egy növényt, és ha előjön az ekcéma akkor vágj le a növényből egy darabot és kend be vele a bőröd. Nyílván nem olyan hatásos mint egy gyógyszer, de nekem segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!