Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szerintetek az nagyon rossz...

Domaházy Ákos kérdése:

Szerintetek az nagyon rossz allergia a tejallergia mert nekem az van és nem kellemes?

Figyelt kérdés
És sajnos nem használnak a tabletták sem. Egyik se mert hiába laktóz mentes is bármi az se jó és sajnos ettől akár belehalhatok szint van. az van hogy nagyon nincs normális evési rendszerem egésznap csak szendvicseket eszek és sokat kezdtem mozogni lassan jól le is fogyok és csak néha vagy hétvégén szoktam ebédet enni. Ez milyen élet mód szerintetek?
2016. okt. 10. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Az étrendednek nem sok köze van a tejallergiához. Sokféle főtt ételt lehet enni, az nem az allergia hiába, hogy nem teszed. Rizs, krumpli, húsok, zöldségek, gyümölcsök.. nem állítom, hogy könnyű a diéta mert nem az, nekem a gyermekem tejallergiás de az biztos, hogy normálisan ettől lehet étkezni.
2016. okt. 10. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is tejfeherje allergiam van, megis tudok normalisan enni. Sot, a tejet, tejtermekeket is tudom potolni/helyettesiteni novenyi keszitmenyekkel. Kb az elso ket het volt nehez, utana mar megszoktam ezt az "uj eletmodot"
2016. okt. 11. 14:21
 3/5 anonim válasza:
Nekem a tesómnak volt. 3 hónapig tilos volt bármilyen tejterméket is ennie. Utána elkezdte inni a kecsketejet, és utána, már el is múlt
2016. okt. 11. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah értem de nekem sose fog elmulni azt mondták.
2016. okt. 11. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen tablettákra gondolsz?
2017. jan. 22. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!