Valaki sürgősen segítsen! Valami gyógymódot tudtok?
A következő a problémám:már 2 és fél éve minden nap nyomasztóan fáj a fejem,gyógyszerek nem hatnak.
Küldtek már pszichológushoz,voltam már MR vizsgálaton,szemészeten,allergia vizsgálaton stb...
A lényeg hogy már minden dokit bejártam.
Egyik doki szerint glutén-,laktóz-,nikkel-,propolisz allergiám van,másik doki szerint meg egészséges vagyok.
Ezt a diétát 1,5 évig csináltam hasztalanul...
Amióta fáj a fejem a jegyeim is rosszabbak lettek mert nem bírok megjegyezni semmit és azt is elfelejtem hogy mi volt hétfőn (de aztán eszembe jut pl.:hogy mit kellet volna írni a dogába,de már nincs rá szükség mert rég megadták rá az 1-est...)
Ez az utolsó évem az általánosba és szeretném ha a félévi jegyeim jók lennének hogy valahova fölfegyenek suliba mert eddig 2-sekkel átengedtek....
Valaki valami gyógyszert,gyógyteát vagy bármit ajánlana?
Igyál sok folyadèkot, kezdj el sportolni ès pihenj sokat
Cataflam nekem beválik fejfájásra
Szia, hasonló cipőben járunk! Nekem sem tudjak normalisan megmondani miert faj a fejem :/
Nekem a sok víz, pihenés sokat számított, meg hogy sokat voltam levegőn. De ezen kívül sok gyümölcsöt és zöldséget ettem ami szintén segített a dolgon. Most is szokott fájni, de nem olyan elviselhetetlen, meg legalább a memoriam épp marad általában. Ha nagyon fáj vegyél be egy fél algopirint. Figyelj arra hogy mindig aludd ki magad minimum 8 óra!! Remélem valamennyire használni fog neked is! Esetleg benézhetsz egy gyógynövény boltba és megkérdezheted mit ajánlanak sűrű fejfájásra. Egy próbát megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!