Mondanátok sürgősen fogfájásra házi gyógymódot?
Nincs itthon semmiféle gyógyszerem, szegfűszegről hallottam az sincs :( langyos borsos vizet ajánlottak de nem vált be.
a fogam elvan annyira rohadva vagy hogy mondjam, hogy nincs már belőle csak egy kis csonk.
megőrülök please help!
Szegfűszeget rágni és nyimd a fogadra.
Fahéj és méz keverékét a fogra helyezni.
köszönöm mindkettőtöknek! sajnos semmi alkohol nincs itthon :S nagyon kínlódok rossz ez a fogfájás...
mézes fahéjat most fogom kipróbálni, remélem neked is megoldódik a problémád.
A konyhasó is működik. Egyszerűen adjunk egy pohár vízbe kevés konyhasót, és ezzel öblögessünk.
Én gyakorlatilag anno mindent végigpróbáltam.A szefűszegezés 0,annyit sikerült elérni,hogy plusz kegyetlen hányigerem lett tőle.A pálinkázás szintén nem fog semmit csinálni,kivéve ha 3
-4dl megiszol belőle,az már annyira elbódit,hogy a fájdalmat kevésbé érzed.A többi "tuti" házipraktika kb ennyit ér.Szerezz be gyógyszert,ajánlom az ibumaxot(ugyanaz mint az algoflex csak jóval olcsóbb)és mielőbb keress föl egy fogorvost,az a biztos megoldás. Sok sikert és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!