Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik pánikbetegségre kaptak...

Akik pánikbetegségre kaptak antidepit, de már nagyon rossz állapotból (munkaképtelenség) kezdték, okozott az antidepi eleinte olyan mellékhatást, hogy mentőt kellett hívni, vagy sűrgősen ügyeletre menni?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le, hogy milyen gyógyszereket írtak fel és meddig tartott a kezdeti tünetfelerősödés, stb.
2016. júl. 20. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Serlift (sertralin). Az első 1-2 elég rossz, meg még utána pár hét labilis, a 8-12. héttől jó, azóta minden oké.

Én eleve szünetre időzítettem anno, mert az eleje necces lett volna, bár mentő biztos, hogy nem kellett volna (pláne, hogy egyébként sem tudtak volna semmit csinálni).

Ezért kell mellé az elején nyugibogyót is szedni.

2016. júl. 20. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Sertralin. Első 2-3 hétben a tünetek felerősödtek (sokan ilyekor hagyják abba, pedig nem szabadna), utána viszont már egyre jobban lettem. Azokban a hetekben ha már nem bírtam, bevettem egy xanaxot mellé.
2016. júl. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!