Mit tegyek, haegy gyógyszertől nem tudok aludni, de bizonyos fájdalmamra csak az hat?
Nagyon szenvedek a bölcsességfogammal már kb 1 éve. Minden lehetséges gyógyszert kipróbáltam kezdetben és mind hatástalannak bizobyult. A nagymamám kapott egy idegi alapon ható kábító hatású fájdalom csillapítót. (Contramal) Elolvasva a betegtájékoztatót, úgy gondoltam, hogy egy fél szemet kipróbálok. A fájdalom megszűnt, ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy allergiás lehetek a gyógyszerre, mert a bevétel után egy órával mindenütt viszketek, valamimt annak ellenére hogy nagyon elzsibbadok tőle nem tudok elaludni (és ezek nem szerepelnek a lehetséges mellékhatásokként feltüntetve.) Ez az egyetlen tabletta ami használ, a fogorvosom pedig csak olyat tud felírni ami hatástalan. Viszont így hogy nem tudom kipihenni magam ugyanott vagyok mintha a fájdalomtól szenvednék egész éjszaka.
Mit tehetnék esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!