Kiválthat-e ekcémát bizonyos személy?
Figyelt kérdés
Barátnőm ekcémás és csak akkor jön ki rajta, miután találkozunk. Másfél hónapja váltottam mosóport (denkmit - mindenmentes), öblítőt azóta nem használok és semmi változás.2014. jún. 27. 19:14
1/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy zavarban van és idegesebb? Attól is elő tud jönni.
2/14 anonim válasza:
Jajj, ne beszélj már hülyeségeket, ezt se sem gondolhatod komolyan. :D
3/14 anonim válasza:
A stressz is elő tudja hozni az ekzémát, olvass utána kedves 2. válaszoló. Ha nem régen vagytok együtt, akkor lehet, hogy zavarban van és ezért stresszel.
4/14 anonim válasza:
[link] ha nem atópiás ekzémája van, én kérek elnézést. Akkor tovább kell gondolkodni, hogy mi az, ami kiválthatja
5/14 anonim válasza:
"A stressz is elő tudja hozni az ekzémát, olvass utána kedves 2. válaszoló."
Nem neked mondtam, hogy hülyeség, hanem a kérdésre.
Pontosan tudom, milyen az ekcéma, kicsi korom óta küzdök vele!
Egy bizonyos ember nem válthatja ki! A stressz általánosságban igen, mivel - mint minden ilyesmi - gyengíti az embert és az immunrendszert.
6/14 anonim válasza:
Akkor bocs, hogy magamra vettem. Remélem nincs harag.
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor meglátjuk a vizsgaidőszak után. De ha stressz, akkor miért nem jön ki pusztán amiatt?
2014. jún. 27. 19:59
8/14 anonim válasza:
Azért, mert az ekzéma egy úgynevezett multifaktoriális betegség, azaz több tényező együttes fennállása kell ahhoz, hogy tünetek alakuljanak ki. Nagyon összetett betegség, még ma is intenzív kutatás tárgya.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A vizsgák után remélem elmegy bőrgyógyászhoz és nem hagyja annyiban. Sajnos én tudok már többet tenni a betegség ellen. Legfeljebb még a szappannal, arcszesszel, borotvahabbal kísérletezhetünk.
2014. jún. 27. 20:20
10/14 A kérdező kommentje:
*Sajnos én nem tudok már többet tenni a betegség ellen.
2014. jún. 27. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!