Hogy lehet elmenni aleergiavizsgálatra? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos (18 éves korig nem vesz át a háziorvos) elküldött, hogy beképzelem és menjek pszichológushoz (wtf?), mert hippchonder vagyok. Szóval vele nem szeretnék evégett többet konzultálni. Az eperre, méhcsípésre szinte biztos, hogy az vagyok. Meg a legtöbb kozmetikumra, bár nem tudom ezeket vizsgálják-e egyáltalán. Ha ezeket elhagynám jó lenne, de szeretném tudni biztosra. Meg nem sokat tudok erről a témáról. És nem beképzelem, hanem kiütéseim lesznek az epertől, méhcsípéstől (ez borzasztó, még ügyeleten is voltam vele). És a legtöbb krémre is ráfázok.2016. júl. 5. 20:14
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
ha a háziorvos nem szimpi, menj át másikhoz, kérj tőle beutalót allergológia szakrendelésre, ha étel féle gasztroenterológushoz, ha már voltál ilyennel ügyelet, csak ad beutalót.
tb lapon ingyenes.
de van sok minden, amit nem mutat ki a teszt, de van. ha a tünet elmúlik attól, hogy nem eszed, vagy nem kened, akkor ne egyed, ne kend. röviden ez a szabály. ezt nekem orvos mondta így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!