Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szénanáthával megéri elmenni...

Szénanáthával megéri elmenni allergológiai szakrendelésre?

Figyelt kérdés
Tegnap kijött a szénanáthám. Nem szedek semmilyen gyógyszert (még). Tavaly szedtem Allegrát, de semmit sem használt. Szeretném, hogy elmúljanak a tüneteim, de nem tudom milyen gyógyszert próbáljak. Az allergológus szakorvos mennyire tudná megmondani, hogy mi lenne a jó nekem? Azért kérdezem, mert a városomban nincs rendelés, és beutazni legalább 2000 forint lenne, és akkor valószínűleg nem is lenne elég egyszer megjelenni (ahogy az lenni szokott az orvosoknál, elküld, hogy majd menjél vissza...).
2016. ápr. 18. 10:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem használt az allegra, akkor azért kéne, hogy találjatok valami olyan gyógyszert ami jó neked. Így szerintem érdemes elmenned, még ha macerás is.
2016. ápr. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!