Mi a véleményetek a Dr. Lenkei Életerő centrumról?
Első, zseniális választ sikerült kreálnod...
Milyen negatív kritikát olvastál? Vitamin-vitamin. Nem mondom, hogy tök mindegy, hogy Béres, vagy Lenkei, vagy bármi, mert más az összetétele, de mi baja lenne a cuccnak? Én össze-vissza szedem őket, mikor melyik akciós, mondjuk Lenkeit pont nem vettem még. De szerintem egész nyugodtan próbáld ki.
ez tényleg a szcientológia szektához tartozik, a dokid is nyilván benne van, különben nem ajánlotta volna a szcientológusok szemetét. Menjél másik orvoshoz. csak azért írta neked ezt föl, hogy az egyházukat támogasd a pénzeddel.
normális orvos különben sem ajánl vitamin márkát. csak azt mondja,hogy szedj ilyen vagy olyan vitamint. pl. c vitamint.
Istenem, még mindig ezen a szcientológiás baromságon lovagolnak egyesek?
Én három éve szedek lenkei vitaminokat. Tudod miért? Mert jók. És mert krónikusnak minősített betegségeim múltak el azóta, hogy szedem. Ilyen volt például a magas vérnyomásom.
Na most akkor én is szcientológus vagyok? Egyesek fejében nagy bajok vannak...
Még annyit: Kapásból két gyártót tudok mg említeni (bizonyára több is van) akik hasonló dózisú multikészítmnyeket forgalmaznak. Az egyik a Vitaking, a másik a testépítők által ismert Scitec Nutrition.
Az ő termékeikkel kapcsolatosan milyen bugyuta kifogással álltok elő?
Ha azt vásárol valaki, az kit támogat?
Szabad ám néha gondolkodni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!