Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi a véleményetek a Dr....

Mi a véleményetek a Dr. Lenkei Életerő centrumról?

Figyelt kérdés
Elèggé allergiás vagyok majdnem mindentől fáj a hasam és egy homeopatikus kiírta nekem ezt a Leinkei Klasszikus èleterő Alapot de nem tudom, hogy szerdjem-e mert nagyon sok negatív kritikát is olvastam róla de viszont voltak akik csak ajánlani tudják. Most mit tegyek szedjem vagy ne? Létszi segítsetek
2015. nov. 10. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Lenkei egy szcientológus gyíkarc, amit nála költesz el, azzal a szcientológus szektát támogatod.. Azok ajánlják, akik maguk is szci-k.
2015. nov. 10. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

Első, zseniális választ sikerült kreálnod...

Milyen negatív kritikát olvastál? Vitamin-vitamin. Nem mondom, hogy tök mindegy, hogy Béres, vagy Lenkei, vagy bármi, mert más az összetétele, de mi baja lenne a cuccnak? Én össze-vissza szedem őket, mikor melyik akciós, mondjuk Lenkeit pont nem vettem még. De szerintem egész nyugodtan próbáld ki.

2015. nov. 10. 19:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak elég durva, mert naponta 8 darabot kéne bevennem.
2015. nov. 10. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
A szcientológusok azt vallják, hogy a betegségeket vitaminnal és szaunázással lehet csak meggyógyítani. Amit ennek a Lenkeinek fizettek ki pénzt, a szektához kerül. Nézzetek utánuk... és ámuljatok, hogy egy ilyen gyilkos szekta még hogyan működhet legálisan Magyarországon.
2015. nov. 11. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

ez tényleg a szcientológia szektához tartozik, a dokid is nyilván benne van, különben nem ajánlotta volna a szcientológusok szemetét. Menjél másik orvoshoz. csak azért írta neked ezt föl, hogy az egyházukat támogasd a pénzeddel.

normális orvos különben sem ajánl vitamin márkát. csak azt mondja,hogy szedj ilyen vagy olyan vitamint. pl. c vitamint.

2015. nov. 25. 00:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tippeket. Nem fogom szedni ezeket a Lenkeis izéket :-)
2015. nov. 26. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Istenem, még mindig ezen a szcientológiás baromságon lovagolnak egyesek?

Én három éve szedek lenkei vitaminokat. Tudod miért? Mert jók. És mert krónikusnak minősített betegségeim múltak el azóta, hogy szedem. Ilyen volt például a magas vérnyomásom.

Na most akkor én is szcientológus vagyok? Egyesek fejében nagy bajok vannak...

2016. jan. 12. 02:55
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

Még annyit: Kapásból két gyártót tudok mg említeni (bizonyára több is van) akik hasonló dózisú multikészítmnyeket forgalmaznak. Az egyik a Vitaking, a másik a testépítők által ismert Scitec Nutrition.

Az ő termékeikkel kapcsolatosan milyen bugyuta kifogással álltok elő?

Ha azt vásárol valaki, az kit támogat?

Szabad ám néha gondolkodni is...

2016. jan. 12. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!