Allergiás lehetek egy alapozóra?
A kalcium tabletta nem jo allergiara, ez egy tevhit...ilyenkor antihisztamint kell bevenni.
En is allergias vagyok az alapozora es a kopuderre.Borzalmas szenvedes ez nekem, hiszen nagyon igenyes vagyok, smink nelkul ki sem teszem a labam a lakasbol.
Allandoan fajt a torkom, be volt gyulladva az arcuregem es szedultem, egyszoval nagyon furan ereztem magam. Almaimban nem gondoltam volna hogy a sminkben talalhato osszetevok okozzak a problemamat. Akkor jottem ra, amikor egyik nap nem sminkeltem magam alapozoval. Azota egyaltalan nem hasznalok semmilyen pudert, mivel tobbfelet is kiprobaltam egyik sem volt jo. Az olcsotol a legmarkasabbakig, amikre az volt irva hogy hypoallergen, de ezek szerint meg sem szaz szazalekig azok... (pld.Alverde,Clinique)A napokban az interneten raakadtam egy olyan puderre, ami jonak tunik, proba cseresznye :) ha valakit erdekel irjatok es megirom a markajat es hol lehet kapni. Udv.mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!