Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás vagyok?

Allergiás vagyok?

Figyelt kérdés
Egy órája megcsípte egy darázs az ujjamat es az masfelszeresere duzzadt es a kezem is egy kicsit felduzzadt... De ezelott is megcsiptek a darazsak(egyszerre 3 is) es akkor nem dagadt fel Ennyire a testem... Akkor most mi van?

2015. aug. 22. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Megfogsz halni, muhahaha... Swag and Yolo! Peace
2015. aug. 22. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy hol csíp meg és hogy éppen mennyire erős az immunrendszered. Nem vagy rá allergiás szerintem. Tegyél rá ecetes borogatást és vegyél be kálcium tablettát.
2015. aug. 22. 20:40
 3/3 anonim válasza:
Alapvetően nem vagy rá allergiás, ha volt olyan csípésed, amit természetesen kezelt a szervezeted. Viszont előfordulhat hogy egy rovar fertőzött (pl permetezések miatt), s emiatt a csípésre hasonlóan reagál a szervezet, mint az általad említett tünetek. Esetedben is ez volt a valószínű szerintem. Gyakori kezelések a folyamatos hidegvizes borogatás és Kalcium tartalmú készítmény.
2015. szept. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!