Allergiás vagyok?
Figyelt kérdés
Egy órája megcsípte egy darázs az ujjamat es az masfelszeresere duzzadt es a kezem is egy kicsit felduzzadt... De ezelott is megcsiptek a darazsak(egyszerre 3 is) es akkor nem dagadt fel Ennyire a testem... Akkor most mi van?2015. aug. 22. 19:36
1/3 anonim válasza:
Megfogsz halni, muhahaha... Swag and Yolo! Peace
2/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hol csíp meg és hogy éppen mennyire erős az immunrendszered. Nem vagy rá allergiás szerintem. Tegyél rá ecetes borogatást és vegyél be kálcium tablettát.
3/3 anonim válasza:
Alapvetően nem vagy rá allergiás, ha volt olyan csípésed, amit természetesen kezelt a szervezeted. Viszont előfordulhat hogy egy rovar fertőzött (pl permetezések miatt), s emiatt a csípésre hasonlóan reagál a szervezet, mint az általad említett tünetek. Esetedben is ez volt a valószínű szerintem. Gyakori kezelések a folyamatos hidegvizes borogatás és Kalcium tartalmú készítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!