Övem, kulcsom fémtárgyak vörös szúró kiütést okoznak - van erre valami megoldás? Van valaki hasonló helyzetben?
nekem inkább titániumnak tűnik, mert volt egy olyan órám.
De lehetek többfélére is sajnos.
Kulcsomat pl hova tegyem? Hogy ne fájjon, de pl. ne is lopják el?
nikkelt tartalmazó ötvözetek ugyanezt a tünetet okozzák nálam is
a bőrömmel közvetlenül érintkező fém részeket színtelen körömlakkal szoktam bekenni
Nekem karóra,farmergomb okozott ekcémát,azaz fémallergiát.Karórát nem hordok,ott a telefon,a farmergomb fölé ami a bőrömmel érintkezett,kis anyagot varrtam.
Kulcsról még nem is hallottam,hiszen nem fogod a nap 24 órájában.
kulcs a zsebemben a vékony farmerzsebeken átütve a combomon éget és bedagasztja a bőrt.
Köszi az ötleteket Jók!
Ha anyagon keresztül is allergiás vagy,azaz,amikor a zsebedben van a kulcs,az nagyon durva!!!Gondolom,voltál már orvosnál!!!!??????
A kulcscsomót beleteheted kis bőrtasakba,vásárokban szokott ilyen lenni.
Azt mondják a tudománnyal haladó orvosok,hogy mindenféle allergia,a gluténérzékenység előszobája.
Tehát el kéne hagynod a rozst,árpát,lisztet,cukrot és az ebből készült élelmiszereket,pl a sört,élesztőt,(az élesztőgombát árpán nevelik),stb.És persze vigyázni kell a keresztallergiára is.
Tartanál egy 6 hónapos diétát,ezalatt megfigyelhetnéd hogyan reagál a szervezeted.
Azt mondják,a glutén 1 év alatt ürül ki a szervezetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!