Szodika kérdése:
Mit kell tenni az ekcéma meg szüntetésére?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok egész kis korom óta szenvedek egy alergiás börbetegségben úgy nevezet ekcémában már majd nem az egész testemen van és egyre súlyósab rá kenyem a gyógyszeres zsiros kenöcsöket még jobban viszket van idő mikor elmúlik de hamra vissza jön és olyankor töb hónapig rajtam van mint most. Mit lehetne tenni hogy elmúljon? Akármilyen választ meg halgatok köszönöm.2015. márc. 1. 11:42
1/2 anonim válasza:
Ismerős, dolog!
Nekem a hugom az ekcémás.
Mi Holt-tengeri sóban szoktuk fürdetni néha amikor nagyon előjön neki.
Physiodermmel szoktuk bekenni a bőrét.
De, ha ezt csinálod fél év alatt biztos elmulik egy időre, nála is így van. Aztán kezdőthet előröl minden, de ne félj mert kb. 3év alatt biztos elmulik!
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget.
2015. márc. 2. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!