Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Hajfestés előtt elvégeztem az...

Hajfestés előtt elvégeztem az allergiára figyelmeztető bőrpróbát, de?!

Figyelt kérdés

Tegnap hajat szerettem volna festeni fekete színüre, de régebben meg történt hogy a Palette fekete hajfestéktől teljesen fel dagadt a homlokom és a szemem.

Most újra szerettem volna festeni feketére, de most ki szerettem volna próbálni a Garnier Olia hajfestéket, mivel gondoltam hogy valami gond lehet a Paletteval.

Elvégeztem a próbát, előírva hogy a fül mögé vigyünk fel egy kis részre a hajfestékkrém tubusból.

Meg is tettem.

Ma reggelre viszont akkora hatalmas bőrduzzanat keletkezett ott hogy szinte eltakarni sem tudom, viszket rettenetesen, és holnap épp bálba készülök.

esetleg tudnátok valami tippet adni hogy hogyan tudnám azt a bőrduzzanatot eltávolítani?

Előre is köszönöm.

2015. febr. 20. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Fenistil géllel kenegesd és igyál calcium pezsgőtablettát. Úgy látszik neked nem szabad hajat festeni, vagy keresni kell valami természetes szert, bio hajfestéket, esetleg hennát, bár van aki arra is allergiás.
2015. febr. 20. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos sehogy. Még szerencse, hogy megcsináltad a bőrpróbát. Ne is próbálkozz ezekkel a vegyi festékekkel!
2015. febr. 20. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, remélem valahogy csökkenteni tudom a duzzanatot.

Kb. 1 hónapja szőke hajfestékkel festettem a hajam és semmi gond nem volt vele, nem volt duzzanatom tőle.

De akkor úgy látszik, hogy csak a feketére vagyok allergiás.

2015. febr. 20. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj bőrgyógyászatra, mert ez komoly allergia. Fog adni neked rá gyógyszert. Ne bízd el magad, hogy a szőkére nem voltál allergiás. Én is allergiás vagyok a festékekre, én hennázok. Kicsit macerásabb, de a hajat nem teszi tönkre. Persze ennél is el kell végezni az allergiapróbát.
2015. febr. 20. 17:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is már hallottam erről a hennárol. És mindenképp el fogok menni bőrgyógyászhoz mert kezd a homlokom is felduzzadni. És csak a fülem mögött volt végezve a teszt.
2015. febr. 20. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor ma menj el ügyeletre.
2015. febr. 21. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!