Mit tegyek ha laktóz és fruktóz alerhiás vagyok?
Mit egyek?
És van rá esély hogy elmúlik?
Az orvos 4 éve közölte hogy laktóz alergiás vagyok.
A tünetek nem múltak. A Doki azt mondta hogy egyes SOK gyümölcsöt és elmúlik.
3 évvel később elmentem egy másik orvoshoz azt monta hogy többet gyümölcsöt NE egyek mert alergiás vagyok rá + még a zöldségre ,a cukorra, és a mézre.
a kókuszzsír az tényleg más zsírláncokból áll, pontosan nem tudom, mi meg hogyan, de az tuti, h magasabb hőfokot bír ki.
viszont nem tudom, a többi növényi zsír miért nem jó, ha tiszta, bio, nyers.
a 88%-osnak mondom, hogy a gúnyban sok igazság volt. én is odafigyelek, és én pl. biohúst eszem, vagy piacosat, jobbféle forrásból.
salátából kizárólag biot, hiszen az az egyik legszennyezettebb növény.
nem mindegy egyáltalán.
és akkor hogy oldod meg?
a természet nem úgy lett kitalálva, hogy ne lehessen fölvenni azt a tápanyagot, ami kell.
tehát ha nem létezik olyan kombináció, akkor helytelen az elmélet.
Létezik ilyen kombináció: vízi állatok fogyasztása. Tengeri herkentyűkben magasabb az o3 arány, lazacban magasabb.
Ettől még mindig lehet téves az elmélet.
Kedves Kérdező!
Sajnos létezik, hogy valaki nem ehet életében zöldséget és gyümölcsöt! Fruktóz intoleranciának hívják a betegséget, nagyon súlyos. Neked valószínű nem allergiád van, hanem valószínűleg felszívódási zavarod és ezzel sem szabad magas fruktóz tartalmú élelmiszert fogyasztanod. A gyümölcsök magas fruktóz tartalmúak, a zöldségek közül pedig nagyon sok magas fruktóz tartalmú van, így valóban el kell hagyni őket. Akinek nincs ilyen problémája, az nem tudja, hogy mennyi kellemetlen, fájdalmas tünettel jár ezek fogyasztása. Sajnos ilyen felszívódási zavarban, az, ami másnak egészséges nekünk méreg.
ha rendszeresen fogyasztasz fruktózt, annak ellenére, hogy a szervezeted nem bírja lebontani,a májad, bélrendszered előbb-utóbb károsodhat. tapasztalatból mondom. én laktóz-fruktóz mentes diétán élek és azóta teljesen jól vagyok. Előtte fekélyes vastagbélgyulladásom és hepatomegaliam volt.
Remélem segítettem :) kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!