Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen vitaminok készítmények...

Rolaaand kérdése:

Milyen vitaminok készítmények szükségesek az Ekcémára?

Figyelt kérdés

2014. nov. 17. 18:56
 1/2 anonim válasza:
Baromi drága krémek. Meg esetleg allergiaelleni gyógyszerek, az ekcéma ha jól tudom a bőr allergiás szintű reakciója bizonyos dolgokra (nálam szappan, mosogatószer stb, bármi ami szárít) a bőr kiszárad, felrepedezik, és az apró sebeken keresztül baktériumok jutnak a bőr alá amik gyulladást okoznak, pattanásokat, kiütéseket, sebeket.Nekem a Bioderma Atoderm Intensive krém jött be (szteroidos krémekkel az abaj hoyg elvékonyítják a hámréteget és szó szerint el tud szakadni a bődöd ha sokat használod.)
2014. dec. 3. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól függ, hogy milyen típusú.

Az általános vitaminpótláson túl, az antiallergén hidratálás javallott.

Ekcéma nem múlik el, de tünetmentessé lehet tenni. Vakarni tilos (attól néz ki úgy, ahogy), helyette hidratálni kell, hogy ne viszkessen.

Illetve vannak kísérletek arról, hogy mivel ez egy belsőleg kialakuló dolog (amit a környezeted is kiválthat), így lehet szabályozni is. Speciális étrend...stb., de arról már többet én sem tudok.

Mivel van pár alfaja az ekcémának így csak egy bőrgyógyász tudja kivizsgálás után megmondani a pontosat.

2014. dec. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!