Kovásszal készült házi kenyér savanyú lesz?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 13:34
2/5 anonim válasza:
Dehogy lesz. Mitől lenne? Az igazi kenyér kovásszal készül, ezek a maiak csak hitvány utánzatok, tele mindenféle E-vel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, meggyőztetek, hogy csináljak :)
2014. szept. 6. 18:26
4/5 Szmeagol72 válasza:
Igen, egy kicsit savanykás lesz. A kovászban az élesztőgombán kívül tejsavbaktériumok is vannak, amitől olyasmi íze lesz, mint a kovászos uborkának. (Micsoda egybeesés :)) Amúgy a "műkenyereket" is savanyítják egy kicsit, az E330 az leánykori nevén citromsav. Én csak bátorítani tudlak hogy kovászos kenyérrel próbálkozz. Én mást már meg sem eszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!