Segítséget szeretnék, ha valaki jártas e témában,! Májfolt és eltüntetése! Arcomon van és ronda, mit kezdjek vele?
nekem a szülés után lettek nagyon csúnyák. Bőrorvosnál is jártam, ő javasolta (és segített), hogy ahogy tavasszal kisüt az első nap, egészen az őszi utolsó napsütésig MINDIG 50 FAKTOROS napozókrémet használjak.
nekem nagyon bevált az Oriflame Bio Clinic arcápolókrém, létezik esti és nappali is. 45 fényfédő faktoros. (Én Oriflameval foglalkozom, azért választottam ezt.De eddig bárkinek ajánlottam, mindenkinek bevált, és még a következő héten érvényes katalógusban le is van árazva.)
ezt reggel és este kentem magamra, erre kentem rá a napozókrémet, ha strandra/kirándulni mentem. Lényegesen jobb lett a bőröm, szinte nem is látszódnak a foltjaim.
létezik (szintén oriflame) olyan alapozó is, ami kimondottan a májfoltos bőrre ajánlott. (CC krém) Nem tudom milyen, még nincs vele tapasztalatom.
A Clinique-tol az "even better" "dark spot" krém nalam elég jol bejott, a koncentralt vezio mellé azerre valo krémuket is hasznaltam, és az elso csupor elég volt. Plusz eros napfényvédot hasznalok és szalmakalapot viselek a strandon. A homlokomon én még latom valami nyomat a foltnak, de rajtam kivul senki nem latja, az arcomon is volt ketto, mar én sem tudom pontosan hol.
Remélem hasznal neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!