Lendin, allegra, zyrtec, nasonex orrsprayt és orrmosót is használtam de egyik semi mulasztja el az allegiát. Mit javasolnátok?
Nekem amikor nagyon erős tüneteim voltak (orrfolyás, gyakori tüsszentések, erős szemviszketés és általános gyengeség) a háziorvosom Diprophos injekciót adott be. De ezzel vigyázni kell mert károsíthatja a mellékvese kéregállományát. Évente 1-2 alkalmazás még elmegy állítólag.Nekem hatott egy, de volt amikor kb 1 hőnap után ismételten be kellett adni másodikat is.
Persze azt nem írtad mire vagy allergiás. Az én tüneteim április-június között (nyárfa virágzáskor)jönnek.
Szia! Először is tudni kellene, hogy mire vagy allergiás.
Az FLP termékeivel szép fokozatossan le lehet szokni az allergiáról, megfelelő adagolás és ellenőrzés mellett, ha van kérdéséd írj privátban nagyon szívessen segítek, illetve válaszolok a kérdéseidre.
További szép napot kívánok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!