Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most hasznaltam eloszor es...

Most hasznaltam eloszor es igy jo? (lent)

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, most hasznaltam eloszor tampont(mini), es amikor felhelyeztem picit kellemetlen erzes volt meg fajt, kb 5 perccel a felhelyezes utan mar nem annyira ereztem, kezdtem megszokni, de meg mindig egy picit fura erzes. Valamit rosszul csinaltam?
2014. júl. 18. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem helyzeted fel kellőképpen.

Ha a tampon jól fel van helyezve, akkor azt nem érzed, nem zavaró, nem fura érzés.

2014. júl. 18. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor foljebb kell?
2014. júl. 18. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyira told föl, amennyire csak bírod, az egész ujjad tűnjön el benned, ,,túl tolni" nem lehet :) Minél följebb rakod, annál kevésbé fogod érezni.
2014. júl. 18. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
még a fel ujjam sem "tunt el"... jobban nem tudom :(
2014. júl. 18. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem csoda, hogy érzed.

Tedd fel az egyik lábadat valahová akkor, amikor felhelyezed, úgy könnyebb. Illetve egyenes irányban nem is biztos, hogy fel fog menni teljesen, ugyanis egy kis rész után jöhet egy hajlás, ahol kell egy picit mozdítanod a tampont a kanyart követve és úgy fog teljesen felmenni. Vagy amikor érzed, hogy feltetted, de még mindig érzed, akkor kicsit visszahúzod és újra megpróbálod felhelyezni. Akkor szokott sikerülni.

A könnyebb felhelyezés érdekében még tudom ajánlani a silk touch borítású tampont, ami még jobban segíti a felhelyezést.

2014. júl. 18. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod hanyatt fekve, felhúzott lábbal is!
2014. júl. 18. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
mar sikerult, koszi nektek:)
2014. júl. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!