Eddig Palette N8 (extra világosszőke) hajfestéket használtam. Most Garnier vagy más nevesebb gyártó festékét szeretném kipróbálni és természetes (esetleg hamvas) szőke színt szeretnék elérni. Milyen terméket javasolnátok?
Figyelt kérdés
Sajnos a drogériában nem tudom kitalálni, hogy melyik árnyalat lesz megfelelő, de nem szeretnék természetellenes, mű hajszínt. A Palette-től az N7 és N8 árnyalatok váltak be, de ettől gyakran viszketett napokig a fejbőröm és a hajtövem vöröses árnyalatú volt a 3. mosásig.2009. márc. 12. 18:37
1/2 anonim válasza:
Bell Color-t ajánlom,annak is a természetes hamvasszőke árnyalatát!nekem bevált:-)és ettől végre nem lesz vöröses...
2/2 anonim válasza:
nem tudhatod hogy nem lesz neki vörös, attól függ mennyi vörös pigmentet tartalmaz a haja, menny el fodrászhoz, mi tudjuk mivel lehet megoldani hogy ne legyen vörös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!