Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Egy ilyen allergiával mit...

Egy ilyen allergiával mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Tejcukor

Sertéshús

Tojás fehérje

Tojás sárgája

Méz

Am. mogyoró

Rozsliszt

Bab

Alma

Higany

Ólom

Vas

Pisztácia

Kóla

Fahéj

Candida

Élesztő

Szalicil

Fekete bors

Nyírfa

Klorid

Nitrát

Antimon

Kadmium

Ón

Kobalt

Ezüst

2014. jún. 11. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az allergia diagnózisa során a test meghatározott pontjaira elektródákat helyezünk fel. Az elektródákon keresztül a berendezés mikroimpulzusokat küld a bőrfelszinre, amelyek így a szervezetbe jutnak. A test elektrolit rendszerében eljutnak minden egyes sejthez, amelyekre mikroingerként hatnak. Ennek hatására megváltoztatják a membránpotenciáljukat. A membránpotenciál a sejten belüli tér és a sejten kívüli tér közötti feszültségkülönbség.

A sejtek válaszolnak a berendezés mikroingereire. A szervezet reflexválaszai mérhetőeek és grafikusan meg is jeleníthetők. Így a megjelenítéskor jól láthatók azok az instabil frekvencia szektorok, amelyek a normálistól eltérnek.

Így.

2014. jún. 13. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is voltam olyan vizsgálaton, amit ilyen géppel végeztek, a fele nem volt igaz annak, amit megállapítottak.
2014. jún. 13. 23:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy ilyen sejtésem.
2014. jún. 13. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!