Egy ilyen allergiával mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Tejcukor
Sertéshús
Tojás fehérje
Tojás sárgája
Méz
Am. mogyoró
Rozsliszt
Bab
Alma
Higany
Ólom
Vas
Pisztácia
Kóla
Fahéj
Candida
Élesztő
Szalicil
Fekete bors
Nyírfa
Klorid
Nitrát
Antimon
Kadmium
Ón
Kobalt
Ezüst
2014. jún. 11. 20:58
1/13 anonim válasza:
Ezt orvos állapította meg, vagy valami kókler? Mert több sebből vérzik.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de tényleg nem úgy tűnt, mintha a helyzet magaslatán állna.
2014. jún. 11. 21:09
3/13 anonim válasza:
Azt már csak tudod, hogy orvosi laboratóriumi vizsgálat eredménye ez vérvétel után, vagy valami természetgyógyásznak nevezett sarlatán állapította meg a szemedből, mosolyodból, füled állásából stb...?
4/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi. Azt orvos azt mondtam, hogy amikor legutóbb volt allergia vizsgálatom (kb 9 éve)kb mindenre allergiás voltam, ezért nem csinálja meg újra a tesztet, mert úgyse múlik el.
2014. jún. 11. 21:14
5/13 anonim válasza:
Amiket írtál, azok közül majdnem a fele szennyezőanyag, ezeket kikerülheted, ha bioélelmiszert veszel, vagy ha kerted van, magadnak otthon termelsz. A többi nélkül meg simán el lehet lenni. Rengeteg egyéb élelmiszer van, amit ehetsz. Csirkehús, pulykahús, halak, rengetegféle zöldség és gyümölcs, krumpli, rizs.... Nem értem a problémát. Én nem vagyok allergiás semmire, de simán elélek anélkül, hogy akár kólát, akár amerikai mogyorót ennék.
6/13 A kérdező kommentje:
Engem a tejcukor érint a legérzékenyebben, rengeteg tejterméket eszek, most át kell állnom laktózmentesre, + tojás és élesztő is sokmindenbe van. Az almaevéssel is le kell állnom ez alapján :(
2014. jún. 11. 21:30
7/13 anonim válasza:
Itt egy táblázat a tejtermékek laktóztartalmáról. Ha az alját megnézed, elég sok sajtfélében alig van.
8/13 anonim válasza:
9 éve milyen allergiavizsgálatokat végeztek, mert a felsoroltak 2/3-át a standard vizsgálat nem méri.
9/13 A kérdező kommentje:
9 éve asztmás allergiát, de azt már kinőttem szerintem, most volt fogászati allergia teszt is. Ez most annak az eredménye amit a sarlatán csinált ma.
2014. jún. 11. 22:16
10/13 anonim válasza:
Hogy végezte a vizsgálatot a természetgyógyász? Ezek általános allergének amiket felsoroltál. Egyáltalán nem biztos, hogy mindre allergiás vagy. Vannak megbízható allergiavizsgálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!