Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Tejallergia kialakulhat,...

Tejallergia kialakulhat, megerősödhet kamasz, esetleg felnőtt korban?

Figyelt kérdés

Igazából kiskorom óta küzdöm kisebb-nagyobb kiütésekkel, hasonló bőrproblémákkal. Régen sok-mindenre allergiás voltam, de ételallergiám tudtommal nem volt (szerintem teszten nem is voltam) Nos egyre jobban erősödnek az ekcémáim, főleg háton, mellkason, derék tájt. Rendkívül zavaró, hisz gyakran kell kennem különböző krémekkel, napi többször is, hogy ne legyen olyan intenzív. Kisgyerekkorom óta sok tejet fogyasztottam, mostanában még többet. 3 napja szinte teljesen elhagytam a tejtermékeket (azt tartalmazó készítményeket) és visszahúzódtak, a viszkető érzés is enyhült, azonban nem tűntek el teljesen. Hamarosan megyek allergiatesztre, de addig is kíváncsi vagyok mire számíthatok. Előre is köszönöm :)

16/F

#kamaszkor #tejallergia #tejallergia felnőtt korban
2014. jún. 3. 19:59
 1/1 anonim ***** válasza:
bármilyen allergia bármikor kialakulhat.
2014. jún. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!