Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » A paleo étkezéstől megszűnik...

A paleo étkezéstől megszűnik az allergia?

Figyelt kérdés
Szinte mindenre allergiás vagyok (fű, fa pollen, állati szőrök, hideg!). Már két hónapja paleo étkezem, de még nem tapasztaltam változást. Van itt olyan, akinek segített?

2014. ápr. 26. 22:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Es a lenyeg lemaradt sok helyen olvastam hogy az allergiak hattereben emesztesi gondok alnak akar rejtettek akar nem. Maj, mint fo meregtelenito szerv aktivitasa csokken, az epeholyag urites nem lesz megfelelo. Kinek hol mutatkozik meg van akinek a boren, szenanathakent, vagy csak egyszeru tapanyagfelszivodasi zavarkent, ott ahol a gyengepontunk van.

Szerintem neked is hasznalni fog a paleo de ne vard hogy amit x ev alatt tonkre tettwl azt 2 honappal kijavithatsz. Ugysnis mindenki felwlos mint a betegsegeert mint az egeszsegeert. Kitartast ha nekem sikerult es sok mas emberneek is neked is fog!!!

2014. jún. 2. 11:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Csak azért írok, hogy tájékoztassam azokat, akik voltak kedvesek és írtak nekem választ. Egész jól vagyok. A hidegallergiám még nem változott, de a többi nem jött elő, pedig ilyenkor már gyógyszer-szemcsepp-orrspray kombó játszott. Köszi a biztatást!
2014. jún. 5. 08:43
 13/13 anonim válasza:
Csak igy tovabb! Nekem negativ lett teljesen az allergia tesztem, nagyon orulok neki es azota a borerzekenysegem mar alig lathato, nagyon sokat javult, csak ido kerdese, utolag visszagondolva nagyon turelmetlen voltam magamhoz szoval minden jol halad :) :) :)
2015. aug. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!