Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kétségbe vagyok esve, Mitől...

Kétségbe vagyok esve, Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

bocsi ha kicsit hosszú lesz :-$

Január eleje óta járom, az orvokat mert elájultam az utcán. Küldözgetnek mindenfelé. A belgyógyászom elküldött vérvételre, ahol azt nézték liszt érzékeny vagyok-e. Mivel vashiányos aneimám van. Megjött a lelet a belgyógyász mondta, hogy semmi bajom, minden rendben. Oké! Vissza vittem a háziorvosnak a leletet, aki írt fel gyógyszert a vashiányomra (Neo Fero folgamma ) és megkért, hogy glutén mentes diétát tartsam be, amíg a gyógyszert szedem... Két hétig szedtem a gyógyszert és tiszta kiütés lettem, annyira viszketek, hogy nem tudok aludni.. (persze már előtte is voltak kiütéseim csak nem viszketett ennyire durván ) aztán vissza mentem a háziorvoshoz, azt mondta biztos allergiás vagyok a gyógyszerre, hagyjam abba.. írt fel allergia gyógyszert amit 4 napja szedek és semmi... esténként lefekvéskor égő viszketés, piros hólyag szerű kiütések .. főleg a kezemen , combomon , sőt még az arcomon is.. Lehetséges, hogy valami mástól jönnek elő a kiütesek?

2014. febr. 24. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A teljesen egészséges emberrel is megeshet, hogy elájulhat.Ennek rengeteg oka lehet.A vashiány, mivel gyengeséggel járhat, rásegíthet az ájulásra.A vashiány nem veszélyes.Próbálj természetes módon több vashoz jutni, vagy természetes alapanyagú étrend kiegészítő vasat szedni.Sok multivitamin készítményben is van.A kiütések előjöhettek a tabletta egyéb összetevőjétől is.De persze nem biztos az sem, hogy a tablettával kapcsolatban állnak, de azért inkább azt tényleg ne szedd tovább.A gyógyszer okozta allergia néha lassan múlik.De mondom , ezer más oka is lehet.

Szerintem menj vissza az orvoshoz és mondd meg neki, hogy nem múlnak a kiütések.Lehet az akár himlő is, vagy valami van az ágyadban, ami megcsipked, stb...

2014. febr. 24. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Igazából nem is a kiütések zavarnak, hanem a viszketés.... :/

2014. febr. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!