Akne 30 évesen, de mitől?
Évekig jártam bőrgyógyászhoz, aki lefagyasztotta a bőröm, + írt ki ezt-azt, pl. aknemycin, dalacyn t, semmi hatásuk nem volt.
Az elmúlt hetekben voltam allergológusnál, aki a bőrtesztet, és a vérvételes tsztet is megcsinálta, minden negatív.
Átküldött nőgyógyászhoz, aki nézett cisztát, ultrahanggal, véről hormonszintet, ő egyben endokrinológus is, de semmi, azaz minden negatív itt is.
Innen fogorvoshoz mentem, de nincs gyulladásom.
Egyszerűen nem tudom már, hová fordulhatnék, mi lehet a baj.
Az étrendem vegyes, nem viszem túlzásba az olajos magvakat sem.
A szüleimnek nem volt ilyen problémájuk, és így 30 évesen már nagyon gáz, rendesen gátlásos vagyok és nem merek emberek közé menni.
Természetesen mindenféle kozmetikumot kipróbáltam, kb. egy éve tértem át a natúrkozmetikumokra, így parabénekkel és kőolajszármazékokkal sem mérgezem a bőröm.
Kozmetikusnál idén már 3x voltam mikrodermabrázión, amit kifejezetten ajánlanak aknés, tisztátalan bőrre. Ő is tiszta, drága francia kozmetikumokkal dolgozik.
Hová menjek még, mi az, amire nem gondoltam?
énis pont ezt akartam írni, próbáld ki a paleot!
valamint próbáld mellőzni a tejtemékeket, legalábbis egy darabig, sokszor ugyanis ez áll a dolog hátterében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!