Lehetséges, hogy 10 évesen lisztérzékeny vagyok?
Figyelt kérdés
nagyon gyakran fáj a fejem, és általában a fejfájásomat hányás is kíséri. nem vagyok nagyon sovány, 24 kg vagyok. nem nagyon szokott étvágyam lenni. sokszor stresszelek, és fáradékony is vagyok. az epémmel is baj van.2014. jan. 23. 14:52
1/5 anonim válasza:
És rettentően unatkozol így suli után, és 10 évesen tudod, mi a stressz.
Nézz már utána, hogy az epéjével hány évesen lesz valakinek baja, mielőtt kiírsz egy kamu kérdést.
Attól, hogy nem használsz nagy betűt a mondat elején, még nem lesz feltűnően rossz a helyesírás.
2/5 A kérdező kommentje:
most mi van? nem vagyok felnőtt! bocs a kicsi betűk miatt!
2014. jan. 23. 15:01
3/5 A kérdező kommentje:
anyummal voltunk az orvosnál és ő azt mondta, hogy beteg az epém.
kérlek a kérdésemre írj választ! nem mindedj neked?
2014. jan. 23. 15:03
4/5 anonim válasza:
Nem, szigorúan csak 12 és fél éves korától lehet valaki lisztérzékeny. De buta vagy. :/
5/5 anonim válasza:
Helyesírás egyes!
Annak, hogy fáj a fejed mi köze a lisztérzékenységnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!