Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergia vagy talán vírus?

Allergia vagy talán vírus?

Figyelt kérdés
Tegnap óta folyik az orrom és már köhögök is egy kicsit.Viszont nincs lázam és nem fáj semmim.

#betegség #allergia.vírus
2014. febr. 7. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet ez is, az is.

Allergiás vagy egyébként? Bár az is igaz, ha eddig nem voltál még bármikor kialakulhat.

Viszont azért így februárban gyanúsabb szerinted egy kezdődő vírusfertőzés.

2014. febr. 7. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs, szerintem, elírtam
2014. febr. 7. 09:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Asztmás vagyok és allergiás
2014. febr. 7. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Lehet egyik is, lehet másik is. Erre nem lehet egyértelműen válaszolni. Mivel nem kell fájdalom vagy láz ahhoz, hogy valakinek legyen egy vírusos fertőzése. Nekem is volt, hogy csak köhögtem és folyt az orrom és nem voltam lázas, semmim nem fájt, mégis vírusos fertőzésem volt. És mivel nem vagyok sem asztmás, sem allergiás, így egyértelműen nem allergia vagy asztma okozta a tüneteimet. De mivel te az vagy, így nálad éppen az is okozhatja a tüneteket.
2014. febr. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!