Nayon viszketek es nm tudom h miert . Valakii tud segiteni?
Figyelt kérdés
Leginkabb akkor mikor furdes utan megtorulkozok ...a labam nagyon viszket es eleg keson mulik el .... Nm tudom mi bajom lehet ...talan alergias vagyok ?2013. dec. 24. 15:25
1/8 anonim válasza:
lehet gomba kezdődik. Áztasd meg minden este sós vízbe és utána jól töröld meg és legyen, ha lehet kicsit zokni nélkül a lábad.
2/8 anonim válasza:
nem feltétlenül.
ki is száradhatott a bőröd, én is viszketek mindenhol :S
3/8 anonim válasza:
A lábszárad viszket vagy a talpad? Ha a talpad, lehet, hogy tényleg lábgomba. Ha a lábszárad, akkor talán allergiás vagy a tusfürdőre/szappanra, esetleg a testápolóra, azt már te tudod, mit használsz. Mondjuk lehet mosópor allergia is - például a törülköző nem volt jól kiöblítve a mosóportól. Az sem kizárt, hogy csak simán száraz a bőröd. Ha nem múlik, inkább nézesd meg a bőrgyógyásszal.
4/8 A kérdező kommentje:
A labamszara egesz a combomig ..a talpam nem egyaltalan ..mar probaltam minden tusfurdot s megis ...koszi a valaszokat
2013. dec. 24. 22:09
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak simán kiszáradt a bőröd. Nem is érdemes drága krémekre pazarolnod a pénzt, borotváld le a lábadon a szőrt, és kend be valami egyszerű testápolóval. Ha csak ki volt száradva a bőröd, 2 nap alatt ettől rendbe jössz.
6/8 Lelkesnoname válasza:
ha borotválod és nő vissza a szőr, amiatt is lehet.
7/8 Mandarinkacsa3 válasza:
Lehet allergiás vagy a vízre
8/8 anonim válasza:
Kenj rá valamilyen testápolót egyből fürdés után, nekem is baromira viszket, mert borzasztóan száraz a bőröm, de ez megoldja. Nem fehéredik ki egy kicsit a bokád környékén a bőröd törölközés után? Ha igen, akkor szimplán száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!