Viszketek odalenn, a nődokim sem tud segíteni! Ahogy elfogy a pimafucort krém, amit ír, kezdődik újra! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 15:26
1/7 anonim válasza:
Klion D 100 hüvelytablettát irass fel. Az a tuti.
2/7 anonim válasza:
Vagy vény nélkül vehetsz CANESTEN G hüvelytablettát.
A kisebb fertőzéseket az is elmulasztja, csak lassan :)
3/7 anonim válasza:
Ha makacs gombás fertőzés, akkor sokat tud segíteni az is, ha az étkezéseken változtatsz. (A hüvelyflóra megváltozik ettől). Én évekig szenvedtem tőle, de mióta nem eszem cukros és fehér lisztes dolgokat, nem jön elő. Már egy éve. Előtte pedig kb. 2-3 havonta gondjaim voltak. Fontold meg!
4/7 anonim válasza:
Valami másfajta krémet írass fel vele, ha ez nem használ.
5/7 anonim válasza:
És a pasidat is kezelni kell. (ha van)
6/7 anonim válasza:
Ha látta orvos akkor gondolom mondta volna ha gpmbás eredetű és jó lenne rá a canesten. Az egyesek szerint már olyan mint a neogranormon.. Csodaszer. Viszket? Canesten. Hát sztem inkább próbáld ki nem e vagy allergiás. Ha használsz tisztasági betétet akkor arra, de ha nem, lehet vegyszerallergiád van pl a mosószerre vagy az öblítőre. Nekem is ez volt a tünetem, dettó pimafucort...detto semmi hatás, aztán kiderült mi van. Jobbulást :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket,mindent kipróbálok!Férjem van,és soha nem mondta a doki,hogy őt is nézzük meg.Neki nincsenek tünetei.Lehet mosószer,már azzal is variáltam,lehet,hogy így kell leélni az életemet?Elég kellemetlen!Az első terhességem óta kínoz a dolog,4 éve,azóta lett még egy babám.Azt hogy értitek,hogy ne egyek fehér lisztet?Semmi olyat,amibe van,habarás.ilyesmi?Remélem nem a férjemre vagyok allergiás,a megismerkedésünk után nem sokkal kezdődött.Normális,kedves,NEM HŰTLEN! a párom,szóval érdekes.
2010. ápr. 16. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!